عوارض کاشت مو

  • داشتن موهایی پر پشت و زیبا یکی از مهم ترین فاکتورهای تاثیر گذار در افزایش زیبایی چهره هر خانم و آقایی محسوب می شود. اما متاسفانه یکی از شایع ترین مشکلاتی که امروزه بین اکثر خانم ها و آقایان در سنین مختلف مشاهده می شود، ریزش مو و کم پشت شدن موها است. خوشبختانه روش های مختلفی سال هاست در کلینیک زیبایی انجام می شود که برای مراجعین با مشکلات مختلف مناسب است.

    عوارض کاشت مو

    یکی از بهترین روش هایی که به دلیل ماندگاری زیاد و کیفیت بالا، طرفداران زیادی دارد کاشت مو است. کاشت مو یکی از بی عارضه ترین و بهترین روش ها برای داشتن موهایی پر پشت و طبیعی محسوب می شود. به صورتی که تاکنون عوارض بسیار کمی از آن مشاهده و گزارش شده است. به همین دلیل برخی از مراجعینی که قصد کاشت مو در کلینیک پوست و مو را دارند، از انجام این کار هراس دارند. چون متاسفانه اطلاعات اشتباهی در مورد عوارض کاشت مو گزارش و پخش شده است.

       

      در این روش از پشت سر یا خط ریش فرد که دارای بانک موی بهتری است، فولیکول و پیاز مو به مقدار نیاز برداشته می شود. سپس روی قسمت هایی که موها به طور کامل ریخته سوراخ های ریزی ایجاد می شود و کاشت مو انجام می گردد. این روش با وجود این که مزایای مختلف و قابل توجهی دارد، در صورتی که به درستی انجام شود، باعث بروز عوارض مختلفی هم می شود که در ادامه این مقاله به بررسی عوارض کاشت مو می پردازیم.

      منظور از عوارض کاشت مو چیست؟

      کاشت مو جز روش های تهاجمی اما کم عارضه محسوب می شود. اما در صورتی که در کلینیک معتبر و توسط پزشک ماهر انجام نشود، عوارض زیادی به همراه خواهد داشت. در واقع منظور از عوارض کاشت مو اتفاقاتی است که به صورت طبیعی یا معمول انتظار رخ دادن آن ها تقریبا غیر ممکن است.

      منظور از عوارض کاشت مو چیست؟

      در واقع عارضه ای که پس از کاشت مو رخ می دهد نشان دهنده این است که روش کاشتی که برای مشتری انجام شده، با او سازگاری ندارد. اما نباید در مورد آن ها بی تفاوت باشید یا کاری انجام ندهید. چون هر گونه تاثیر منفی یا عارضه ای که در طی کاشت مو انجام می شود، ممکن است در زیبایی فرد و سلامت موهای او تاثیر گذار باشد.

      دلیل بروز عوارض کاشت مو چیست؟

      کاشت مو سال هاست در ایران و سایر اقصی نقاط جهان به عنوان یکی از بهترین روش ها برای داشتن موهای طبیعی محسوب می شود. اما همواره روش های جدیدی توسط محققین انجام و ارائه می شود. به همین دلیل می توان گفت کاشت مو یک روش نوین و منحصر به فرد و در حال رشد است. به صورتی که محققان همواره به دنبال ارائه روش هایی کم عارضه تر، و کم تهاجمی تر هستند تا نتایج طبیعی تر و زیباتری داشته باشد.

      با این وجود کاشت مو همچنان جز روش هایی همراه با عارضه شناخته می شود که متخصصان و تکنسین های کاشت مو را با چالش های مختلفی روبرو می کند. چون هر روشی که معرفی و انجام می شود، بدیهی است که مشکلات خاص خود را دارد.

      عوارض کاشت مو به چند دسته تقسیم می شود؟

      امروزه کاشت مو در مقایسه با روش های دیگر محبوبیت زیادی بین مراجعین پیدا کرده است. به همین دلیل در طی سال های اخیر روش های مختلفی هم برای انجام و کاشت مو در کلینیک پوست و مو انجام می شود که کم تهاجمی تر، بی عارضه تر و آسان تر است. با این وجود در برخی موارد ممکن است به دلیل عدم رعایت نکات مهم و ضروری پس از کاشت یا زمان انجام این روش، بیمار شاهد عارضه های مختلفی باشد که به شرح زیر است:

      • بی حس شدن پوست سر

      همان طور که می دانید روش های مختلفی برای کاشت مو وجود دارد. برای مثال در روش های FUE و SUT پوست سر برداشته می شود. سپس فولیکول های پیوندی بخشی از سر برداشته می شود. به همین دلیل همین روش باعث می شود که به صورت موقت قسمتی از پوست سر بی حس شود.

      • باقی ماندن جای زخم روی سر

      یکی از مشکلات دیگر کاشت مو با روش های مرسوم این است که تا چند ماه پس از کاشت جای زخم ها روی سر و قسمت های گرافت باقی می ماند. در برخی موارد نیز مجبور می شوید که تا چندین ماه داروهای آنتی بیوتیک مصرف کنید، یا رو زخم ها پمادهای مخصوص بزنید.

      باقی ماندن جای زخم روی سر عوارض کاشت مو

      • سکسکه

      یکی از عوارض دیگر کاشت مو، سکسکه کردن است. این عارضه به دلیل آسیب رسیدن به سلول های عصبی پوست سر و تراشیدن قسمت های مورد نظر برای کاشت، برای برخی بیماران رخ می دهد و ممکن است تا چند روز ادامه داشته باشد.

      • رشد زیر پوستی موها

      در برخی موارد نیز به دلیل  رشد کردن فولیکول های پیوندی مو در زیر پوست، موهای زیر پوستی شروع به رشد کردن کنند. این مشکل در برخی موارد نه تنها باعث آسیب رسیدن به زیبایی چهره فرد می شود. بلکه ممکن است باعث بروز عفونت نیز شود و باید سریعا به پزشک مراجعه کنید.

      • شل شدن پوست سر

      یکی از روش های کاشت مو، روش fue است. در این روش ممکن است پوست سر فرد کمی دچار شل شدگی شود. این مشکل ممکن است پس از چندین ماه بهبود پیدا کند. در غیر این صورت باید به پزشک مراجعه کنید تا اقدامات لازم را انجام دهد.

      • حساسیت و ایجاد خارش

      خارش داشتن و ایجاد حساسیت نیز یکی از عارضه های رایج کاشت مو است. این عارضه نشان دهنده این است که پیوندها و فولیکول های مو در حال رشد کردن هستند و کار کاشت مو به درستی انجام شده است. در واقع خارش پوست سر به معنای افزایش جریان خون در قسمت های کاشت مو است که پس از چندین روز برطرف می شود.

      • تورم

      زمان کاشت مو معمولا از جلوی سر کاشت انجام می شود. به همین دلیل این قسمت با توجه به این که محل دریافت موهای قابل پیوند است، ممکن است تا چند روز متورم باشد. برای رفع این مشکل نیز پزشک دارویی را تجویز می کند که توصیه می شود قبل از متورم شدن آن را مصرف کنید.

      تورم عوارض کاشت مو

      • خونریزی کردن

      یکی از مشکلات و عوارض شایع دیگر کاشت مو این است که به دلیل جدا شدن قسمتی از پوست سر، حتما خونریزی ایجاد می شود. این خونریزی ممکن است حین عمل قطع شده و بند بیاید. این مشکل در افراد سیگاری نیز بیشتر دیده می شود. به همین منظور برای درمان این مشکل از گاز استریل استفاده می شود.

      • عفونت پوستی

      به طور کلی بروز عفونت پوستی یک عارضه پس از کاشت مو محسوب می شود. اما ممکن است برای برخی از بیماران رخ داده و حتی باعث بروز عفونت شود. این عفونت پوستی در بانک مو یا محل پیوند مو رخ می دهد. این مشکل زمانی رخ می دهد که محیط عمل استریل نباشد یا متخصص از تجهیزات ضدعفونی شده استفاده نکند.

      علاوه بر این، برای جلوگیری از بروز عفونت باید مراقبت های پس از عمل کاشت مو را به درستی انجام دهید. عفونت پوستی علاوه بر آسیب رسیدن به فولیکول موها، برای بیمار نیز ممکن است دردناک باشد.

      • ریزش مو

      یکی از عارضه های موقتی که پس از کاشت مو برای اکثر مراجعین رخ می دهد، ریزش مو است. معمولاً از هفته سوم به بعد ریزش مو در قسمت پیوندها بروز می کند. برخی از مراجعین نیز ممکن است تصور کنند که کاشت مو با شکست مواجه شده است. در صورتی که ریزش مو پس از کاشت کاملا طبیعی است و به صورت موقت رخ می دهد. این ریزش با اصطلاح شوک ریزشی نیز شناخته می شود.

      روش های جلوگیری از بروز عوارض کاشت مو چیست؟

      به طور کلی دو دلیل مهم در بروز عوارض کاشت مو وجود دارد که می توان با رعایت نکات زیر از بروز آن ها جلوگیری کرد. در واقع دو دلیل مهم بروز عوارض کاشت مو، انتخاب کلینیک کاشت مو با کیفیت و معتبر و تکنیکی که ارائه می کند، و انجام مراقبت های مهم پس از کاشت مو است. در صورتی که قصد انجام کاشت مو را دارید، باید به دنبال کلینیک کاشت مو معتبر و با کیفیت باشید.

      همچنین لازم است که در مورد تجربه و مهارت پزشک متخصص کاشت مو اطمینان حاصل کنید. همچنین بررسی کنید که کلینیک دارای مجوزهای لازم و استاندارد برای ارائه خدمات کاشت مو باشد. علاوه بر این، نکته مهم دیگری که برای جلوگیری از بروز عوارض کاشت مو باید انجام دهید، این است که مراقبت های پس از کاشت مو را طبق تجویز و توصیه پزشک به طور کامل رعایت کنید.

      برای این که این موارد مهم را فراموش نکنید در کلینیک پوست و مو ایران کلیه اقدامات و مراقبت هایی که پس از کاشت باید انجام دهید، به شما ارائه خواهد شد.

      پس از کاشت مو در کلینیک پوست و مو ایران، مشاروه هایی تحت عنوان روش های جلوگیری از بروز عوارض پس از کاشت پیشنهاد و توصیه می شود. این روش ها به شرح زیر است:

      • پس از کاشت فعالیت های سنگین ورزشی انجام ندهید.
      • به اندازه کافی آب، میوه و سبزیجات مصرف کنید.
      • در دوران نقاهت سر را بالا نگه دارید.
      • تا چند ماه پس از کاشت مو، کلاه روی سر خود قرار ندهید.
      • از محصولات شیمیایی مانند رنگ مو استفاده نکنید.
      • از دخانیات، الکل و دارو‌های رقیق‌کننده خون به مدت دو هفته استفاده نکنید.
      • تمامی داروهایی که توسط پزشک تجویز می شود به طور کامل مصرف کنید.

      سوالات متداول مهمترین عوارض کاشت مو

      ۱- بهترین کلینیک کاشت مو در تهران کجاست؟

      کلینیک پوست و مو ایران با بهترین تکنیک های روز دنیا اقدام به کاشت مو برای مراجعین محترم می کند.

      ۲- هزینه کاشت مو چقدر است؟

      هزینه کاشت مو در کلینیک ایران با توجه به روش و تکنیکی که توسط متخصص انجام می شود، متفاوت خواهد بود.

      میانگین امتیازات ۵ از ۵
      از مجموع ۲ رای

      تیم نویسندگی کلینیک ایرانمشاهده نوشته ها

      Avatar for تیم نویسندگی کلینیک ایران

      این مقاله به کوشش مدیریت و اعضای تیم کلینیک ایران تولید شده است. تک‌تک ما امیدواریم که با تلاش اعضا، تاثیری هر چند کوچک در بهبود کیفیت وب فارسی داشته باشیم.

      بدون دیدگاه

      دیدگاهتان را بنویسید

      نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *