بهترین دستگاه برای از بین بردن سلولیت

  • سلولیت در واقع تجمع سلول‌های چربی در بدن به مدت طولانی است. معمولاً یکی از مشکلات افرادی که دچار اضافه وزن و چاقی هستند، درگیری با سلولیت است. هرچند در مواردی این مشکل برای افراد لاغر اندام هم پیش می‌آید و می‌تواند به دلایل مختلفی ایجاد شود .

    امروزه دستگاه‌ها و تجهیزات بسیار زیادی تولید شده‌اند که هر یک با روش‌های خاصی و به هدف از بین بردن سلولیت‌های پوستی کار می‌کنند.

    بهترین دستگاه از بین بردن سلولیت

    دستگاه‌های از بین بردن سلولیت به فعالیت در میان بافت چربی‌ها می‌پردازند و با نوع عملکرد خود سعی در از بین بردن آن‌ها دارند. در این مطلب قصد داریم به صورت کلی به بررسی این موضوع بپردازیم، دلایل ایجاد سلولیت را بیان کنیم و راه‌های مقابله و برطرف کردن‌ آن را برای شما خواننده عزیز، بیان کنیم.

    در پایان به صورت مفصل بهترین دستگاه‌های پیشرفته برای از بین بردن سلولیت را معرفی می‌کنیم. امیدواریم این مقاله بتواند اطلاعات مفیدی به شما خواننده گرامی بدهد و در تصمیم شما برای برای مراجعه به کلینیک‌های معتبر مؤثر باشد.

    سلولیت چیست؟

    سلولیت چیست؟

    در حقیقت سلولیت همان چربی تجمع یافته یک نوع اختلال پوستی است که در میان لایه‌های پوست و در نواحی مختلف بدن به وجود می‌آید. این چربی‌ها معمولاً در قسمت‌هایی از بدن که چربی بیشتری جذب می‌کنند دیده می‌شود. این قسمت‌ها شامل باسن، سینه، شکم و ران قابل مشاهده می‌باشد.

    دلایل به وجود آمدن سلولیت

    در مورد علت به وجود آمدن سلولیت، می‌توان دلایل مختلفی ذکر کرد:

    ۱- رژیم غذایی نامناسب

    غذاهای چرب و شور از جمله غذاهایی هستند که می‌توانند درصد ابتلا به سلولیت را بیشتر کنند.

    ۲- ژنتیک

    بدن برخی از افراد به صورت ژنتیکی سلولیت می‌سازد. آن‌ها باید با انجام حرکات ورزشی و رعایت رژیم غذایی مناسب، این زنجیره را بشکنند.

    ۳- استرس

    استرس در بدن ما مانند ورود سم به بدن عمل می‌کند. استرس می‌تواند بر کبد تأثیر گذاشته و عملکرد آن را مختل کند. با ایجاد اختلال در کبد؛ چربی‌ها خوب نمی‌سوزند و در یک ناحیه جمع و ذخیره می‌شوند، این نواحی همان سلولیت‌ها هستند.

    ۴- تغییرات هورمونی

    وقتی هورمون‌ها دچار تغییرات می‌شوند، تأثیر بسزایی بر ایجاد سلولیت و تجمع سلول‌های چربی می‌گذارند.

    ۵- کم تحرکی

    افراد کم تحرک معمولاً سیستم گردش خون ضعیفی دارند، همین موضوع عاملی برای ایجاد سلولیت‌های پوستی در بدن افراد می‌شود.

    ۶- مصرف سیگار

    مصرف سیگار و به دنبال آن کبود اکسیژن پیش آمده برای مصرف‌کنندگان، یکی از دلایل شایع ایجاد سلولیت در بدن افراد است.

    ۷- افزایش سن

    کمبود کلاژن پوست منجر به افزایش سلولیت پوست می‌شود. ما با افزایش سن ، با کاهش کلاژن پوست مواجه می شویم و احتمالا تولید سلولیت روند سریع تری پیدا می کند . سلولیت در قسمت هایی دیده می شود که پوست نازکی دارد .

    کاهش سلولیت با دستگاه چگونه است؟

    کاهش سلولیت با دستگاه چگونه است؟

    رفع سلولیت پوست با دستگاه، از جمله روش‌های پرکاربرد، مؤثر و فاقد درد به شمار می‌رود ؛ که این روزها مورد توجه زیبا جویان بسیاری قرار گرفته است.

    مکانیسم سلولیت سوزی بدین صورت است که پزشک معالج امواج الکترومغناطیسی را به سلولیت‌های پوست می‌تاباند و به کمک انرژی الکترومغناطیسی و رادیو فرکانسی، سلولیت‌ها و تجمع چربی‌ها را تحت فشار و تأثیر می‌گذارد. در سال‌های اخیر برای درمان سلولیت‌های پوستی، دستگاه‌های مدرن و پیشرفته‌ای ساخته شده است.

    بهترین دستگاه برای از بین بردن سلولیت

    از آنجا که امروزه برای درمان سلولیت‌های پوستی از دستگاه‌های مختلف و پر تنوعی استفاده می‌شود، تصمیم گرفتیم تا به معرفی برخی از آن‌ها بپردازیم. چراکه لازم است قبل از آن که به درمان سلولیت با دستگاه اقدام کنید، درباره شیوه، شدت تأثیر گذاری و نحوه عملکرد آن اطلاعات کافی داشته باشید.

    در ادامه قصد داریم تا شما را با جدیدترین دستگاه‌ها و روش‌های بهبود سلولیت‌های پوستی، آشنا کنیم.

    ۱- درمان سلولیت با دستگاه اندرمولوژی

    شایان ذکر است که دستگاه اندرمولوژی یک دستگاه فوق پیشرفته است. استفاده از آن با کاهش چشمگیر سلولیت‌های پوستی در بدن همراه است. دستگاه با ماساژهای عمیق، پوست را با ابزاری همانند خلا بلند می‌کند. خوشبختانه طبق تایید پزشکان این تکنیک عوارض بسیار کم‌تری نسبت به سایر روش‌ها و تکنیک‌های ابداع شده دارد.

    ۲- دستگاه LPG حذف کننده سلولیت

    یکی از دستگاه‌های کم عارضه، دستگاه LPG است که می‌تواند در رفع سلولیت‌های پوستی اثرگذار باشد. این دستگاه به کمک یک غلتک مکانیکی می‌تواند نواحی مربوطه را به خوبی ماساژ دهد و با درگیر کردن سلول‌های چربی، سلولیت موجود در بدن را کمتر کند یا آن‌ها را به صورت کامل رفع نماید.

     ۳- رفع سلولیت با خلاء

     این تکنیک در بین درمانگران یک روش درمان موثر، برای رفع سلولیت توسط دستگاه شناخته می‌شود. درمانگر یا متخصص پوست در این تکنیک با استفاده از دستگاه تیغه‌دار، برش‌های ریزی در نواحی مختلف بدن ایجاد می‌کند. بعد از آن بافت‌ها به سمت بالا حرکت می‌کنند تا پوست مبتلا به سلولیت، فرورفتگی خودش را پر کند.

    ۴- دستگاه لیزر برای رفع سلولیت

    متدهای لیزر درمانی زیادی، برای درمان سلولیت‌های پوستی وجود دارد. در اغلب این متدها اشعه لیزر با شدت تهاجم  بسیار کمی زیر پوست ورود می‌کند . انرژی لیزر می‌تواند باعث شکسته شدن سلولیت‌های پوستی شود. به صورت کلی پوست ما، در طول درمان ضخیم‌تر می‌شود.

    نشانه‌ای که در از بین رفتن سلولیت‌ها وجود دارد کلفت شدن پوست است زیرا قسمت‌هایی از بدن که دارای سلولیت است پوست نازکی دارند و زمانی که پوست ضخیم می‌شود نشان‌ای از کاهش سلولیت است.

    ۵- دستگاه شاک ویو برای رفع سلولیت

    دستگاه شاک ویو برای رفع سلولیت

    شاک ویو تراپی به افزایش جریان خون در رگ‌ها کمک می‌کند و این امر باعث می‌شود تا اکسیژن بیشتری به سلولیت‌ها برسد. استفاده از دستگاه شاک ویو در نهایت می‌تواند به درمان سلولیت منجر شود .

    دستگاه شاک ویو یکی از بهترین و پیشرفته ترین دستگاه های موجود در دنیای تجهیزات پزشکی، برای از بین بردن سلولیت های پوستی است. این دستگاه با امواج صوتی بسیار بالایی کار می‌کند.اوپراتور دستگاه با قرار دادن کارتریج بر نواحی از بدن که سلول های چربی بیشتری دارد ؛ مثل باسن، ران، شکم و پهلو  می تواند از ارتعاش دستگاه استفاده کرده و باعث شکسته شدن سلولیت ها یا بافت های چربی این نواحی می شود.

    ۶- لیپوساکشن با استفاده از لیزر برای حذف سلولیت

    یکی از انواع دستگاه‌های موجود برای رفع سلولیت، استفاده از لیزر به روش لیپوساکشن است. معمولاً پزشکان با استفاده از این تکنیک، حجم زیاد و مقادیر بسیاری از چربی اضافی زیر پوست یا همان سلولیت را از بین می‌برند و بدین ترتیب بیمار با کاهش سلولیت مواجه می‌شود .

    ۷- بهبود سلولیت با دستگاه اولتراسوند

    دستگاه اولتراسوند با امواج صوتی کار می‌کند. پزشکان و افراد متقاضی با استفاده از این دستگاه می‌توانند قدم مؤثری به کاهش چربی‌های ران و شکم قدم بردارند. نکته‌ی مهم برای رسیدن به نتیجه مطلوب این است که  روند درمان سلولیت را به مدت دو الی سه ماه انجام دهید.

    ۸- دستگاه RF

    این روزها استفاده از این دستگاه بسیار مرسوم و پر کاربرد شده است. دستگاه RF جهت حرارت دادن به سلولیت‌ها به منظور شکستن آن‌ها و کشیدن پوست بدن و تقویت جریان خون کارایی دارد.

    فرکانس‌های دستگاه RF به گونه‌ای است که باعث گرم شدن پوست می‌شود  و بدون اندکی آسیب به آسانی چربی‌ها را می‌شکند. به کمک این تکنیک کلاژن و الاستین پوست مجدداً تولید می‌شود. همچنین آر اف فرکشنال در سعادت آباد باعث جوانسازی، شفافیت و ارتجاعی شدن پوست می‌شود.

    ۹- دستگاه اگزیمیا ( Eximia)

    آخرین دستگاهی که قصد معرفی آن به شما را داریم، دستگاه اگزیمیا است که یکی از دستگاه‌های ویژه و بسیار خوب برای رسیدن به تناسب اندام و لاغری محسوب می‌شود. معمولا پزشکان به افراد متقاضی برای خلاص شدن از چربی‌های شکم و پهلو توصیه می‌کنند تا از این دستگاه استفاده کنند.

    اگزیمیا دستگاهی بدون نیاز به جراحی است. امروزه کارایی و اثربخشی اگزیما زبان‌زد است و استفاده از آن در میان افراد به ویژه بانوان گرامی بسیار پر طرفدار بوده است. همچنین دستگاه اگزیمیا ( Eximia ) علاوه بر رفع سلولیت به لیفت و سفت کنندگی پوست نیز کمک فراوانی کرده است.

    سخن پایانی

    ما در این مطلب تلاش کردیم تا به شکل دقیق و مفصل در خصوص سلولیت‌های پوستی و روش‌های درمان آن با دستگاه، اطلاعات ارزشمندی را در اختیار شما خواننده گرامی بگذاریم. سلولیت معمولاً از تجمع مقداری چربی در بخشی از نواحی بدن مثل شکم، باسن، ران و پهلو به وجود می‌آید.

    همچنین شدیدترین و شایع‌ترین سلولیت‌ها در میان بانوان است. تا امروز روش‌ها و دستگاه‌های بسیاری برای رفع و درمان سلولیت‌های پوستی اختراع شده‌اند. طبق آنچه در بالا گفتیم، برای رفع سلولیت با دستگاه، تکنیک‌های مختلفی وجود دارد که اغلب آن‌ها مورد تأیید پزشکان است اما ضروریست تا متقاضیان با توجه به تشخیص پزشک روش مناسب برای درمان این عارضه را انتخاب کنند.

    همچنین شما می‌توانید با مراجعه به کلینیک ایران به رفع عارضه سلولیت خود، تحت نظر برترین پزشکان اقدام به عمل آورید.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۲ رای

    پشتیبان سایتمشاهده نوشته ها

    Avatar for پشتیبان سایت

    این مقاله به کوشش مدیریت و اعضای تیم کلینیک ایران تولید شده است. تک‌تک ما امیدواریم که با تلاش اعضا، تاثیری هر چند کوچک در بهبود کیفیت وب فارسی داشته باشیم.

    بدون دیدگاه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *