پیوند مو

  • پیوند مو

    تاثیر داشتن موهای پر پشت امروزه تا حدی افزایش یافته، که افرادی که موهای آن ها به هر دلیلی کم پشت شده و ریزش دارد، برای درمان آن اقدام می کنند. خوشبختانه با گذشت زمان روش های مختلفی وجود دارد که افراد می توانند با توجه به میزان کم پشتی موها یا دلیل ریزش و کم پشتی مو برای آن اقدام کنند.

    یکی از بهترین روش های موجود که به صورت دقیق و حرفه ای در کلینیک ایران انجام می شود، پیوند مو است. در صورتی که شما نیز به زیبایی چهره خود اهمیت می دهید، تا انتهای این مقاله همراه ما باشید تا با پیوند مو، مزایا و روش انجام آن به طور کامل آشنا شوید.

    پیوند مو چیست؟

    ریزش مو یکی از شایع ترین مشکلاتی است که امروزه بین زنان و مردان در سنین مختلف و حتی در سنین جوانی هم دیده می شود. با ریزش مو فرد کم کم اعتماد به نفس خود را از دست داده و با الگوی ریزش متفاوت دچار طاسی شدید یا کم پشتی مو می شود. در این میان پزشک با بررسی عوامل مختلف ریزش مو روش پیشنهادی را تجویز و توصیه می شود.

    پیوند مو چیست؟

    در پیوند مو به قسمتی از سر که به دلایل مختلف دچار ریزش شدید، موی جدید و با فولیکول زنده پیوند زده می شود. بدین صورت که از قسمت هایی از سر که پر پشت تر از قسمت های دیگر است یا حتی قسمتی از بدن، مو با فولیکول سالم برداشته می شود. سپس به قسمتی از موها که حجم کم تری دارد، پیوند می زنند.

    بهترین زمان برای پیوند مو

    اولین توصیه ای که به افراد دارای ریزش مو پیشنهاد می شود، مراجعه به پزشک متخصص است. در برخی شرایط ممکن است با مصرف داروهای درمانی و مکمل این مشکل برطرف شود. به همین دلیل باید سریعا برای آن اقدام کنید. اما در صورتی که ریزش مو با مصرف داروها و شامپو متوقف نشد و ریزش مو شدیدتر شد، باید برای پیوند مو اقدام کنید.

    بهترین زمان برای پیوند مو زمانی است که ریزش موها به حالت ثبات برسد. بدین صورت که دیگر فرد پس از دریافت داروهای موضعی و داروهای خوراکی و … دیگر ریزش مو نداشته باشد.

    در واقع باید پزشک و خود فرد مطمئن شود که نه تنها ریزش موها قطع شده، بلکه رویش مجدد در محل موهای ریخته شده نیز امکان پذیر نیست. در غیر این صورت ممکن است پس از پیوند مو هم، موها دچار ریزش شده و حالت تٌنٌکی پیدا کند که اصلا ظاهر زیبایی ندارد.

    علاوه بر این، توصیه می شود در صورتی که در جوانی دچار ریزش مو شده اید، پس از این که ریزش موها به ثبات رسید و دیگر ریزش نداشتید، برای کاشت مو سریعا اقدام کنید. چون با افزایش سن ممکن است پیوند مو جواب ندهد و نتیجه مورد انتظار را دریافت نکنید. چون در سنین بالا ممکن است به دلیل فشار خون بالا، خونرسانی به قسمت های مختلف بدن به ویژه سر به خوبی انجام نشود.

    پیوند مو برای چه افرادی مناسب نیست؟

    به طور کلی با وجود این که پیوند مو در کلینیک ایران عوارض مضر و خطرناکی ندارد. اما انجام آن برای همه افرادی که به دلایل مختلف دچار ریزش مو شده اند، پیشنهاد نمی شود. برای مثال پیوند مو برای افراد زیر مناسب نیست:

    1. افراد مبتلا به بیماری آلوپسی آرهآتا
    2. افراد مبتلا به بیماری های خود ایمنی
    3. افرادی که به دلیل مصرف داروهای شیمیایی و شیمی درمانی دچار ریزش مو شده اند.
    4. افراد مبتلا به دیابت
    5. افرادی که کمخونی شدید دارند. چون ممکن است خونرسانی به خوبی انجام نشود.
    6. خانم هایی که قرص ضد بارداری مصرف می کنند.
    7. بیمارانی که به صورت مستمر داروهایی نظیر آنتی بیوتیک، ضد انعقاد خون، و ضد تشنج مصرف می کنند.

    مراقبت های پس از پیوند مو چیست؟

    برای این که در مدت زمان کوتاه و سریع تری به نتیجه دلخواه پس از کاشت مو برسید، باید مراقبت های را از پس از پیوند مو انجام دهید. علاوه بر این، با توجه به این که در پیوند مو نواحی مختلف سر ممکن است دچار زخم و خونریزی شود، با رعایت و انجام این مراقبت ها می توانید پروسه درمان را سریع تر طی کنید. مراقبت ها به شرح زیر است:

    1. پس از پیوند مو در صورتی که در ناحیه سر خارش داشتید، به آرامی و با نوک انگشتان این کار را انجام دهید تا خونریزی نکند.
    2. قرمزی کف سر و نواحی که از آن مو برداشته شده ممکن است قرمز و متورم باشد. نگران نشوید چون در عرض چندین روز بهبود می یابد.
    3. در صورتی که سر درد داشتید، با تجویز و اجازه پزشک مسکن مصرف کنید.
    4. تا ۱ ماه اول از کلاه استفاده نکنید.
    5. تا دو هفته اول به محیط های مرطوب مانند سونا و استخر نروید.
    6. زمان شستشوی موها از چنگ زدن، و ضربه زدن به موها خودداری کنید.
    7. موها را با شامپوی ملایم و آب ولرم به آرامی بشویید.

    مراقبت های پس از پیوند مو چیست؟

    روش های پیوند مو در کلینیک ایران

    در کلینیک پوست مو زیبایی ایران با توجه به الگوی ریزش مو و دلیل ریزش، روش های مختلفی به مراجعین پیشنهاد می شود. در واقع در برخی شرایط ممکن است یک روش برای فردی مناسب باشد و برای فرد دیگر نه. به همین منظور ابتدا باید پزشک معالج بیمار را معاینه کرده و پس از انجام آزمایش های تخصصی و لازم روش پیوند مو پیشنهاد می شود. به طور کلی روش های پیوند مو به شرح زیر است:

    روش کاشت مومناسب برای
    روش FUT مناسب افراد با ریزش موی شدید
    روش FITمناسب خانم هایی با موی کم پشت
    روش BHTمناسب افرادی با بانک موی ضعیف
    روش HRTمناسب کسانی با سوختگی پوست سر و مو

    سوالات متداول پیوند مو

    ۱- عوارض پیوند مو چیست؟

    به طور کلی پیوند مو عوارض خاص و خطرناکی ندارد. اما در صورتی که در کلینیک های غیر معتبر و به صورت غیر صحیح انجام شود، ممکن است باعث ریزش مجدد، عفونت، اسکار یا جای زخم، و خونریزی شود.

    ۲- هزینه پیوند مو چقدر است؟

    با توجه به این که دلیل ریزش مو در افراد مختلف متفاوت است. بنابراین روش کاشت نیز برای هر فرد متفاوت خواهد بود. بنابراین هزینه پیوند مو بستگی به روش پیوند، تعداد فولیکول ها و گرافت های موجود برای پیوند و … دارد.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۳ رای

    تیم تحریریه کلینیک ایرانمشاهده نوشته ها

    Avatar for تیم تحریریه کلینیک ایران

    این مقاله به کوشش مدیریت و اعضای تیم کلینیک ایران تولید شده است. تک‌تک ما امیدواریم که با تلاش اعضا، تاثیری هر چند کوچک در بهبود کیفیت وب فارسی داشته باشیم.

    بدون دیدگاه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *